Opskrifter

Spegesild med stenbiderrogn

Onsdag, 25. april 2012af Redaktion
Til en rigtig forårsfrokost

(4 pers.)

4 spegesildefileter
2 gulerødder
Lidt olie
1 mellemstort hakket løg
3 spsk. grofthakket, syltet agurk
2 spsk. hakkede sorte oliven
Lidt af agurkelagen
1 glas stenbiderrogn
2 spsk. fintklippet brøndkarse

Del spegesildefileterne igennem på langs. Riv gulerødderne groft, svits dem i lidt olie sammen med det hakkede løg. Tag det fra varmen og tilsæt syltet agurk, oliven og lidt af agurkelagen. Fordel blandingen i et halvdybt fad. Rul fileterne og sæt dem i fadet. Fyld stenbiderrognen i de rullede sildefileter og pynt med brøndkarse.

Server evt. en Aalborg Jubilæums Akvavit eller Aalborg Taffel Akvavit til.

Madopskrift: Pernod Ricard Denmark

EN NY KØKKENREVOLUTION

Lékué dampboksen damper pasta, ris, gryderetter og supper hurtigt og nemt i mikroovnen. Et perfekt alternativ til gryderne. Boksen kan købes her

Find flere opskrifter her...
Tre små nemme retter med sild
Forårstoast
Kold laksetærte








Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop