Opskrifter

Tarteletter med fiskeboller, asparges og rejer

Onsdag, 18. maj 2011af Redaktion
En populær klassisker

(4 pers.)
25 min.

12 tarteletbunde
500 g asparges (hvide og grønne efter smag)
200 g rejer
1 dåse fiskeboller
25 g smør
25 g mel
1 dl piskefløde
Salt og peber
½ bundt dild
Citron

Istandgør aspargesene. Knæk enderne af de grønne og skær i mindre stykker. De hvide beskæres, skrælles og skæres i mindre stykker. De hvide koges i 6 min., de grønne i 3 min. Tages op af vandet og duppes tørre. Smør og mel afbages og spædes med lidt af lagen fra fiskebollerne og lidt kogevand fra aspargesene - 2 dl til en tyk sovs. Røres glat med fløde og smages til med salt og peber. Asparges og fiskeboller vendes i og lunes. Tarteletterne lunes i ovnen og fyldes med fiskebollestuvningen, der røres med rejer og dild. Pyntes med mere dild og rejer samt citron og peber.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

DAMP DINE RÅVARER

Damp dine råvarer i deres egen saft med dampboksen fra Lékué, og opnå den dybe og intense smag. Boksen kan købes i shoppen til 249 kr.

Find flere opskrifter her...
Maskeret forårsblomkål
Hjemmebagte tarteletter
Tarteletter med skinke og champignoner






Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop