Opskrifter

Varmrøget laks med dild

Fredag, 12. oktober 2012af Redaktíon
Rugbrød med en herlig laksesalat

(1 pers.)

1 skive rugbrød
80 g varmrøget laks
1 tsk. mayonnaise
2 tsk. creme-fraiche 38%
1 hakket cornichon
¼ hakket skalotteløg
1 spsk. hakket dild
½ usprøjtet citron

Pynt
½ fennikel
Dild

JEG ELSKER MORMORMAD

Er du også vild med mormormad? Så vær med i Familie Journals mormormad-fællesskab på facebook.
Se mere her

Pluk laksen og rør den med mayonnaise, cremefraiche, cornichon, dild, løg og lidt citronskal. Smag til med salt og peber. Smør brødet og skær det ud i snitter. Høvl fenniklen meget fint og vend den i lidt citronsaft. Anret laksen på brødet og pynt med fennikel og dild.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

Se meget mere smørrebrød i galleriet nedenfor...

Smørrebrød