Opskrifter

Vol-au-vent med stenbiderrogn

Fredag, 10. april 2009af Redaktion
(4 pers.)15 min. + 15 min. i ovnen3 pl. butterdej el. 12 færdige vol-au-vent½ dl mælk til pensling1 finthakket rødløg1 dl cremefraiche 18%1 dl

(4 pers.)
15 min. + 15 min. i ovnen


3 pl. butterdej el. 12 færdige vol-au-vent
½ dl mælk til pensling
1 finthakket rødløg
1 dl cremefraiche 18%
1 dl stenbiderrogn



Stik 36 cirkler på 3 cm ud af butterdejspladerne, læg 12 af dem på en bageplade og pensl dem med mælk. Læg de sidste 24 cirkler sammen to og to til 12 cirkler i dobbelt tykkelse. Udstik et 1½ cm stort hul i hver af dobbeltcirklerne og læg dem på de penslede cirkler. Bag vol-au-vent'erne ved 200° i 15 min. og lad dem køle helt af. Fordel cremefraichen i vol-au-vent'erne, læg stenbiderrognen over, pynt med de hakkede rødløg og server.

Madopskrift: Kristina Miechels


Prøv også...
Krabbemousse
Letgravet lak med rogn og agurk
Små fisketærter med marinerede rodfrugter