Letgravet laks med rogn og agurk

(Forret til 6 el. frokostret til 4 pers.)600 g laks uden skind og ben1 spsk. salt1 spsk. sukker ½ tsk. peber3 spsk. plukket dild Sauce50 g
Af
af Redaktion
Annonce

(Forret til 6 el. frokostret til 4 pers.)

600 g laks uden skind og ben
1 spsk. salt
1 spsk. sukker
½ tsk. peber
3 spsk. plukket dild

Sauce
50 g stenbiderrogn
1 dl cremefraiche
½ tsk. dijonsennep

Pynt
½ agurk
1 spsk. olivenolie
Salt og peber
Dild

Gnid laksen med en blanding af salt, sukker og peber og læg dilden på. Kom laksen i en plastpose og læg den på et fad i køleskabet 1 døgn. Bland stenbiderrogn og cremefraiche og smag til med salt, peber og sennep. Skræl agurken, skrab kernerne ud og skær agurken i tern. Bland agurk og olivenolie og smag til med salt og peber. Skrab dilden af laksen og skær den i skiver. Læg dem på et fad. Fordel cremefraiche, agurk og dild.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen

Andre småretter med fisk...
Rå, kogt og røget laks med flødepeberrod
Små fisketærter med marinerede rodfrugter
Udhulede kartofler med røget laks og peberrodscreme
Sildetoppe

Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.