Glutenfrie barer med quinoa
Ingredienser
50 g tørrede dadler
50 g figner
50 g mandler
50 g puffet quinoa
50 g mælkechokolade
75 g mørk chokolade + 25 g til overtræk
5 spsk. kokosolie
Sådan gør du
Hak dadler, figner og mandler. Bland det med puffet quinoa.
Hak de 2 slags chokolade groft. Smelt dem sammen med kokosolie ved lav varme.
Bland chokolademassen med fyldet, og vend det hele godt sammen.
Hæld massen i en bøtte (ca. 18 x 20 cm), der er foret med bagepapir eller husholdningsfilm. Tryk den godt fast, så overfladen er jævn.
Smelt 25 g mørk chokolade, og fordel det i et spredt mønster på overfladen. Dæk bøtten med et låg eller husholdningsfilm, og stil den i køleskabet i 30 minutter.
Skær den let stivnede masse ud i passende størrelser, og opbevar barerne køligt og lufttæt.