(8 pers.)
Kold avocadosuppe:
1 fed hvidløg
3 avocadoer
450 agurk
7½ dl hønsebouillon
1 citron
1 tsk. salt
½ tsk. peber
400 g kyllingebryst
1 spsk. røget paprika
1 spsk. olie
1 dl persille
1 usprøjtet citron
Prøv også: Avocadosuppe med rejer og stenbiderrogn
Sådan laver du avocadosuppe
Kom hvidløg, avocadokød, agurk, bouillon og citronsaft i en blender og blend, til suppen er cremet.
Smag til med salt og peber og stil den på køl i et par timer.
Skær kyllingen i små tern, drys med paprika og rist dem i olien ved høj varme, til de er gennemstegte.
Hak persillen fint, riv citronskallen og bland det sammen.
Anret suppen i små skåle, drys med kylling og persille/citron.
Læs også: 5 gode råd til lækre frikadeller