Opskrift på lækker karrystegt kylling med ris, kokos og sprødt grønt

I hverdagen må det gerne være hurtigt og lækkert at servere aftensmad for familien. Karrystegt kylling med ris, kokos og sprødt grønt er den perfekte hverdagsret.
Af
Pernille Skjødt. Foto:Columbus Leth
Karrystegt kylling med kokos, ris og grønt.
Foto: Columbus Leth.
Annonce
25 min
4 personer
Ingredienser:
2 kyllingebrystfileter, ca. 300 g
1 spsk. olivenolie til stegning
1½ tsk. karry
1 spsk. tamari
Ris og grøntsager:
300 g jasminris
3 gulerødder
½ bundt forårsløg
1 bundt frisk koriander
1 spsk. tamari
1 spsk. sesamolie
1 limefrugt
Salt og peber
Til servering:
4 spsk. kokosmel
Frisk koriander
1 limefrugt

Fremgangsmåde:

Ris og grøntager:

  1. Skyl risene, og kog dem efter anvisningen på emballagen.
  2. Skær gulerødderne i strimler.
  3. Snit forårsløgene fint.
  4. Pluk korianderen.
  5. Vend gulerodsstrimlerne med forårsløg, tamari, sesamolie, limesaft, salt og peber i en skål.

Karrystegt kylling:

  1. Skær kyllingefileterne i strimler, og steg dem i olie i 3-4 minutter.
  2. Drys med karry, og steg i yderligere 2-3 minutter, til kødet er gennemstegt.
  3. Tag panden af varmen, og dryp kødet med tamari.

Se også denne opskrift på indbagt kylling

Servering:

  1. Top ris med gulerødder, forårsløg og karrykylling.
  2. Drys med kokos-mel og frisk koriander, og servér med limebåde.
Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.