Opskrift på lækker karrystegt kylling med ris, kokos og sprødt grønt
I hverdagen må det gerne være hurtigt og lækkert at servere aftensmad for familien. Karrystegt kylling med ris, kokos og sprødt grønt er den perfekte hverdagsret.
Af
Pernille Skjødt. Foto:Columbus Leth

Foto: Columbus Leth.
Annonce
25 min
4 personer
Ingredienser:
2 kyllingebrystfileter, ca. 300 g
1 spsk. olivenolie til stegning
1½ tsk. karry
1 spsk. tamari
Ris og grøntsager:
300 g jasminris
3 gulerødder
½ bundt forårsløg
1 bundt frisk koriander
1 spsk. tamari
1 spsk. sesamolie
1 limefrugt
Salt og peber
Til servering:
4 spsk. kokosmel
Frisk koriander
1 limefrugt
Fremgangsmåde:
Ris og grøntager:
- Skyl risene, og kog dem efter anvisningen på emballagen.
- Skær gulerødderne i strimler.
- Snit forårsløgene fint.
- Pluk korianderen.
- Vend gulerodsstrimlerne med forårsløg, tamari, sesamolie, limesaft, salt og peber i en skål.

Hovedretter
Opskrift på smagfuld kyllingesuppe med kokos og rød karry
Karrystegt kylling:
- Skær kyllingefileterne i strimler, og steg dem i olie i 3-4 minutter.
- Drys med karry, og steg i yderligere 2-3 minutter, til kødet er gennemstegt.
- Tag panden af varmen, og dryp kødet med tamari.
Se også denne opskrift på indbagt kylling
Servering:
- Top ris med gulerødder, forårsløg og karrykylling.
- Drys med kokos-mel og frisk koriander, og servér med limebåde.
Annonce








