Opskrifter

Boghvedewok med svampe og broccoli

Mandag, 27. oktober 2008af Redaktion
(4 pers.)2 dl hel boghvede250 g broccolibuketter250 g blandede svampe1 fed hvidløg2 rødløg3 spsk. olivenolieSalt og peberSauce:1 rød chili5 spsk.

(4 pers.)

2 dl hel boghvede
250 g broccolibuketter
250 g blandede svampe
1 fed hvidløg
2 rødløg
3 spsk. olivenolie
Salt og peber

Sauce:
1 rød chili
5 spsk. japansk soja
1 spsk. æbleedddike
1 tsk. sesamolie

Pynt:
Friske krydderurter

Kog boghveden i letsaltet vand efter posens anvisning. Kog broccolibuketterne halvmøre.
Sauce: Rens chilien og hak den fint. Rør ingredienserne sammen. Rens svampene og skær dem i mindre stykker. Pil løg og hvidløg og skær dem i skiver. Varm halvdelen af olien i wok eller en stor stegepande. Steg svampene 5-10 min. under omrøring. Krydr med salt og peber og læg dem på en tallerken. Steg løgene i resten af olien ca. 3 min. Tilsæt broccoli og steg 3 min. Læg løg og broccoli på en tallerken. Svits boghveden 2-3 min., til den er gennemvarm. Bland grønsagerne i og pynt med krydderurter. Server saucen til.

TIP
2 dl rå boghvede svulmer op til ca. 4 dl under kogningen.

Opskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Prøv også
Fyldte peberfrugter med perlebyg og feta
Quinoasalat med laks