(4 pers.)
Det skal du bruge til broccolisuppe:
Prøv også: Broccolisuppe med croutoner og ristede mandler
1 kg broccoli
1½ l grønsagsbouillon
Salt og peber
2 spsk. olivenolie
1-2 spsk. citronsaft el.
æbleeddike
1 bakke karse
Sådan laver du broccolisuppe
Skær broccoliblomsterne fra stokkene.
Gem den ene stok og skær den anden i grove stykker og kom dem i en gryde sammen med blomsterne.
Tilsæt bouillon og kog op.
Lad suppen koge ca. 20 min. og blend den helt fint.
Smag til med salt og peber.
Skræl den stok, du har gemt, og skær den i små tern.
Vend dem med olie og citronsaft eller eddike og klippet karse og smag til med salt og peber.
Servér den lækre broccolisuppe med et drys sprød broccoli på toppen og brød ved siden af.