Opskrifter

Broccolisuppe

Søndag, 10. april 2016af Christine Bille Nielsen, Foto: Carina KrügerFoto: Carina Krüger
Skøn grøn broccolisuppe der mætter godt. Servér den med et godt stykke brød.
(4 pers.)

Det skal du bruge til broccolisuppe:

Prøv også: Broccolisuppe med croutoner og ristede mandler

1 kg broccoli 1½ l grønsagsbouillon Salt og peber 2 spsk. olivenolie 1-2 spsk. citronsaft el. æbleeddike 1 bakke karse

Sådan laver du broccolisuppe

Skær broccoliblomsterne fra stokkene. Gem den ene stok og skær den anden i grove stykker og kom dem i en gryde sammen med blomsterne. Tilsæt bouillon og kog op. Lad suppen koge ca. 20 min. og blend den helt fint. Smag til med salt og peber. Skræl den stok, du har gemt, og skær den i små tern. Vend dem med olie og citronsaft eller eddike og klippet karse og smag til med salt og peber. Servér den lækre broccolisuppe med et drys sprød broccoli på toppen og brød ved siden af. Er du vild med supper? Så prøv også vores tomatsuppe med urter