Honning-sesam-kylling med aspargesbroccoli

Honning-sesam-kylling med nudler og aspargesbroccoli er en smagfuld hverdagsret med asiatisk twist – nem at lave og fuld af friskhed.
Af
Camilla Biesbjerg Markussen Foto: Columbus Leth
Honning-sesam-kylling med aspargesbroccoli
35 min
4 personer
Honning-sesam-kylling:
450 g kyllingebrystfilet
2 bundter forårsløg
1 spsk. sesamolie
Salt og peber
2 spsk. majsstivelse
2 spsk. risvinseddike
2 spsk. flydende honning
2 spsk. tomatketchup
2 dl vand
Tilbehør:
250 g nudler
400 g aspargesbroccoli
Til servering:
2 spsk. sesamfrø

Fremgangsmåde:

Honning-sesam-kylling:

  1. Skær kyllingebrystfileterne i små tern.
  2. Rens forårsløgene, og skær dem i 3 cm lange stykker.
  3. Steg kyllingestykkerne ved høj varme i sesamolie i en dyb pande i 3-4 minutter, til de er gyldne.
  4. Krydr med salt og peber.
  5. Pisk majsstivelse og risvineddike sammen i en skål.
  6. Tilsæt honning, ketchup og vand, og rør saucen sammen.
  7. Hæld sauce og forårsløg i panden med kylling, og lad det småkoge i ca. 5 minutter, til kyllingen er mør, og saucen er tyknet en smule.

Tilbehør:

  1. Kog nudlerne efter anvisningen på emballagen.
  2. Afdryp.
  3. Skyl aspargesbroccoli, og kog dem i en gryde med letsaltet vand i 2-3 minutter, til de er møre, men stadig har lidt bid.
  4. Afdryp dem i en sigte.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.