(4 pers.)
Det skal du bruge til brunkål med svineculotte:
Var brunkål noget for dig? Prøv også koteletter med sennepsstuvet kål
1 lille hvidkålshoved
4 spsk. sukker
2 spsk. smør
1-2 dl pilsner
1 svineculotte
Salt og peber
3 gulerødder
1 håndfuld frisk timian
Sådan laver du brunkål med svineculotte
Skær kålen i brede strimler. Brun sukkeret i en stegegryde og tilsæt smørret, når karamellen er mørkebrun.
Vend kålen i karamellen, til kålen falder lidt sammen.
Tilsæt øl.
Brun svineculotten på begge sider på en pande og krydr med salt og peber.
Læg stegen oven på kålen.
Lad retten simre i 25 min. under låg.
Tag kødet op og lad det trække.
Skær gulerødderne i små tern og kog med kålen i 5 min.
Tilsæt hakket timian og smag til med salt og peber.
Skær culotten i tynde skiver og servér med kål og kogte kartofler.
Prøv også: Kylling i kål