Opskrifter

DDV-opskrift: Mos med stegte æbler, løg og hamburgerryg

Torsdag, 19. november 2009af Redaktion
Spis dig sund og slank med De Danske Vægtkonsulenter

HOVEDRET
100 g knoldselleri
100 g kartofler
15 g minarine
Salt og peber

1 madæble
125 g rødløg
2 spsk. æbleeddike
Lidt knust enebær
Salt og peber

TIP

  • Server med en klat sennep til.


120 g hamburgerryg

1 tsk. DDV plante 70 til stegning
Persille


Skræl og skær selleri og kartoffel i tern og kog dem helt møre. Mos selleri og kartoffel med minarine og lidt af kogevandet til en mos, smag til med salt og peber. Skær æble og løg i tynde både. Steg dem i æbleeddike til det er blødt og let brunet. Krydr med knust enebær, salt og peber
Skær hamburgerryggen i ca. 1 cm tykke skiver. Steg kødskiverne på en anden pande i fedtstoffet til de er gyldne og sprøde på begge sider. Server mosen med æble-løg blandingen og den stegte hamburgerryg.
Pynt med hakket persille.

Madopskrift: Inge Kauffeldt, De Danske Vægtkonsulenter


Flere lækre middagsretter fra De Danske Vægtkonsulenter...
Frikadeller med stuvet hvidkål
Peberbøf med svampesauce
Kartoffelgratin