Ingredienser til Lavkarbo/Low Carb-omelet
½ squash
3 æg
Sojaflager, hørfrø, sesamfrø og
solsikkekerner
1 spsk. Fiberhusk
Cremefraiche
Dild
KØB LAVKARBO-TILLÆGGENE I SHOPPEN
![]() |
Nu kan du købe Familie Journals første og andet tillæg med Lavkarbo-kuren som download. Her får du en introduktion til slankekuren samt mange siders lækre opskrifter. |
Få fat i kuren på: www.familiejournal.dk/shoplavkarbo |
Fremgangsmåde
Skær squash i passende stykker og blend dem godt. Tilsæt æggene.
Tilsæt sojaflager, hørfrø, sesamfrø og solsikkeker og tilpas mængden, alt efter hvilken konsistens, du ønsker. Du kan også bruge mandelmel. Tilsæt Fiberhusk til sidst.
Lad æggemassen hvile lidt, inden du steger den som en eller flere "pandekager" på panden.
Server dem varme, lune eller kolde - og med det pålæg, du bedst kan li', om morgenen: laks, spegepølse, skinke…
Pynt med cremefraiche og dild.
Lavkarbo/Low Carb-opskrift: Line Engen
Læs også: Ja- og nej-mad på Lavkarbo-kuren
Flere slankende opskrifter til Low Carb/Lavkarbo-kost
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Opskrift på Low Carb/ Lavkarbo-vafler |
Opskrift på Low Carb/ Lavkarbo-smoothies |
Opskrift på Low Carb/ Lavkarbo-laks i osteskjul |
Opskrift på Low Carb/ Lavkarbo-brød |