Opskrifter

En runde squash

Mandag, 14. januar 2013af Redaktion
En lækker Lavkarbo-omelet, der kan spises til morgen og middag

Ingredienser til Lavkarbo/Low Carb-omelet

½ squash
3 æg
Sojaflager, hørfrø, sesamfrø og
solsikkekerner
1 spsk. Fiberhusk
Cremefraiche
Dild


KØB LAVKARBO-TILLÆGGENE I SHOPPEN

Nu kan du købe Familie Journals første og andet tillæg med
Lavkarbo-kuren
som download.
Her får du en introduktion til
slankekuren samt
mange siders
lækre opskrifter. Få fat i kuren på: www.familiejournal.dk/shoplavkarbo

Fremgangsmåde

Skær squash i passende stykker og blend dem godt. Tilsæt æggene.

Tilsæt sojaflager, hørfrø, sesamfrø og solsikkeker og tilpas mængden, alt efter hvilken konsistens, du ønsker. Du kan også bruge mandelmel. Tilsæt Fiberhusk til sidst.

Lad æggemassen hvile lidt, inden du steger den som en eller flere "pandekager" på panden.

Server dem varme, lune eller kolde - og med det pålæg, du bedst kan li', om morgenen: laks, spegepølse, skinke…

Pynt med cremefraiche og dild.

Lavkarbo/Low Carb-opskrift: Line Engen


Læs også: Ja- og nej-mad på Lavkarbo-kuren

Savner du køkkenting, som gør det nemt at lave sund mad? Så klik her og bliv inspireret i Familie Journals webshop


Flere slankende opskrifter til Low Carb/Lavkarbo-kost

Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-vafler
Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-smoothies
Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-laks
i osteskjul
Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-brød