Opskrifter

Fillopakker med kødfyld

Torsdag, 6. februar 2014af Redaktion
Fillodejen holder sammen på kød og krydderierne

Ingredienser til fillopakker med kødfyld

(4 pers.)
8 plader fillodej (en lille pakke)
400 g hakket oksekød
1 spsk. sesamolie
1 løg
2 fed hvidløg
2 spsk. fishsauce
2 lime
2 spsk. sukker
½ rød, stærk chili
1 skalotteløg
4 forårsløg
1 stilk bladselleri
4-8 cherrytomater
Korianderblade

Fremgangsmåde til fillopakker med kødfyld

Steg kødet på en pande i 2 min. Pil og hak løg og hvidløg og steg dem med kødet i 3 min. Bland fishsauce med limesaft, sukker og finthakket chili. Vend kødet med marinaden og skru ned. Pil løgene og skær dem og bladselleri i strimler og kom det ned til kødet. Vend grofthakkede tomater og korianderblade i kødet. Læg dejpladerne dobbelt, læg fyldet på og luk dem sammen om fyldet. Steg pakkerne i ovnen 15 min. ved 180º.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter her...
Spicy kødsovs
Skinkeruller med svampe


Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop