Opskrifter

Fisk i folie med tomatsalat

Lørdag, 15. august 2009af Redaktion
Har du lyst til krydret fisk til aftensmad?

(2 pers.)
25 min. + 35 min.

1 rødfisk el. tilsvarende mellemstor, fast fisk, renset og med hoved, evt. 2 mindre
1½ dl kogt ris
2 spsk. olivenolie
1 hakket løg
1 citron i tynde skiver
2 cm ingefær
Frisk og stødt koriander
Lidt hakket frisk el. tørret chili
1 fed hvidløg
10 kviste timian
Salt og peber
300 g modne tomater

Sauter løg i olie med halvdelen af citronen, ingefær, chili, hvidløg og stødt koriander. Bland risen med plukket timian, salt, peber og halvdelen af de sauterede krydderier. Blend eller mort resten sammen med frisk koriander og rør det med lidt mere olie. Kom risblandingen ind i fiskens bug og læg den på bagepapir og dernæst i alufolie. Smør den blendede masse på fisken og luk pakken til om den. Bag ved 180° i 35 min. Server med tomatsalat til.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Prøv også...
Bagt ørred med stuvede jordskokker
Fiskefiletter med mynte-ærtesovs
Kold laks med tomatmayonnaise