Opskrifter

Fiskesuppe

Torsdag, 14. maj 2009af Redaktion
Prøv en klassiker på 30 minutter

(4 pers.)
30 min.

½ tsk. safrantråde
2 spsk. olivenolie
3 fed hvidløg, hakkede
1 hakket løg
Salt, peber og evt. lidt chili
½ dl hakket persille
1 dåse hakkede flåede tomater
1½ dl hvidvin
4 dl fiskefond
Revet skal af 1 citron
2 laurbær
600 g blandet mager og fed fisk
200 g rejer/muslinger, evt. med lidt skal

Tilbehør

Grillet brød med hvidløgsolie

Udblød safran i varmt vand. Steg hvidløg, løg og persille i en gryde. Tilsæt tomater, vin, fond, krydderier og 2-3 dl vand og lad det koge i 10 min. Rør fisken, safran og skaldyr i og kog i 5 min. ved lav varme. Smag til og server med hvidløgsbrød.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

Klik her, hvis du vil prøve flere klassikere...

Andre gode supper...
Suppe med fjordrejer
Cremet kyllingesuppe med låg