Opskrifter

Fyldig salat med svampe, oksekød og brombær

Mandag, 19. september 2016af Christine Bille Nielsen, Foto: Carina KrügerFoto: Carina Krüger
Tilføj kød til din salat og lav en lækker og fyldig hovedret. Ofte spiser vi salaten som tilbehør til vores kød, men det smager også dejligt at sammensætte det til én ret. Her har vi tilføjet oksetykstegsbøffer, svampe og brombær.
(3 pers.)

Det skal du bruge til fyldig salat med svampe, oksekød og brombær:

2 oksetykstegsbøffer 5 spsk. olivenolie Salt og peber 1 bakke champignoner el. vilde svampe 1 salathoved 1 lille rødsalat 2 tsk. dijonsennep 2 spsk. hindbæreddike el. anden frugteddike 125 g brombær 1 bdt. purløg Tilbehør: Brød Prøv også: Salat med figner, valnødder og roquefort

Sådan laver du salaten

Steg bøfferne i 1 spsk. olie på en pande, til de er brune på begge sider og røde i midten. Krydr dem med salt og peber og lad dem trække i 10 min. Rens svampene, skær dem i tykke skiver eller kvarter. Brun dem i 1 spsk. olie på panden ved høj varme og krydr med salt og peber. Skyl og tør salaten og bryd den i grove stykker. Pisk resten af olien sammen med sennep og eddike. Skær bøfferne i tynde skiver. Vend salat, kød, svampe og brombær forsigtigt sammen med dressingen og smag evt. til med salt og peber. Servér salaten med et drys klippet purløg og brød til. Prøv også: Risruller med oksekød