(3 pers.)
Det skal du bruge til fyldig salat med svampe, oksekød og brombær:
2 oksetykstegsbøffer
5 spsk. olivenolie
Salt og peber
1 bakke champignoner el. vilde svampe
1 salathoved
1 lille rødsalat
2 tsk. dijonsennep
2 spsk. hindbæreddike el. anden frugteddike
125 g brombær
1 bdt. purløg
Tilbehør: Brød
Prøv også: Salat med figner, valnødder og roquefort
Sådan laver du salaten
Steg bøfferne i 1 spsk. olie på en pande, til de er brune på begge sider og røde i midten.
Krydr dem med salt og peber og lad dem trække i 10 min.
Rens svampene, skær dem i tykke skiver eller kvarter.
Brun dem i 1 spsk. olie på panden ved høj varme og krydr med salt og peber.
Skyl og tør salaten og bryd den i grove stykker.
Pisk resten af olien sammen med sennep og eddike.
Skær bøfferne i tynde skiver.
Vend salat, kød, svampe og brombær forsigtigt sammen med dressingen og smag evt. til med salt og peber.
Servér salaten med et drys klippet purløg og brød til.
Prøv også: Risruller med oksekød