Måltidssalat med laks

Frisk, mættende og fuld af smag – denne måltidssalat med laks er det perfekte valg til en let og lækker frokost eller aftensmad.
Af
Camilla Biesbjerg Markussen Foto: Columbus Leth
Måltidssalat med laks
30 min
4 personer
Måltidssalat med laks:
400 g kartofler
Salt
½ broccoli
2 hjertesalater
1 æble
250 g varmrøget laks
Yoghurtdressing:
200 g græsk yoghurt 10 %
½ dl vand
1 spsk. sukker
1 citron
Salt og peber

Fremgangsmåde:

  1. Skrub kartoflerne, og kog dem møre i en gryde med letsaltet vand i ca. 15 minutter.
  2. Skyl broccolien, og skær den i små buketter.
  3. Læg broccolibuketterne ned til kartoflerne i gryden i de sidste 2-3 minutter af kogetiden.
  4. Afdryp og afkøl kartofler og broccoli.
  5. Skyl og tør hjertesalaterne, og del dem i blade.
  6. Skyl æblet, og skær det i tynde både.
  7. Pluk den varmrøgede laks i mindre stykker.
  8. Bland alle dele.

Yoghurtdressing:

  1. Rør alle ingredienser sammen.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.