Måltidssalat med laks
Frisk, mættende og fuld af smag – denne måltidssalat med laks er det perfekte valg til en let og lækker frokost eller aftensmad.
Af
Camilla Biesbjerg Markussen Foto: Columbus Leth

30 min
4 personer
Måltidssalat med laks:
400 g kartofler
Salt
½ broccoli
2 hjertesalater
1 æble
250 g varmrøget laks
Yoghurtdressing:
200 g græsk yoghurt 10 %
½ dl vand
1 spsk. sukker
1 citron
Salt og peber
Fremgangsmåde:
- Skrub kartoflerne, og kog dem møre i en gryde med letsaltet vand i ca. 15 minutter.
- Skyl broccolien, og skær den i små buketter.
- Læg broccolibuketterne ned til kartoflerne i gryden i de sidste 2-3 minutter af kogetiden.
- Afdryp og afkøl kartofler og broccoli.
- Skyl og tør hjertesalaterne, og del dem i blade.
- Skyl æblet, og skær det i tynde både.
- Pluk den varmrøgede laks i mindre stykker.
- Bland alle dele.
Yoghurtdressing:
- Rør alle ingredienser sammen.