Grillet laks med citron og asparges

Middag med fisk til 4 personer
Af
af Redaktion

(4 pers.)
30 min.

500 g små, runde kartofler, halverede
4 stykker laksefilet med skind uden ben (a ca. 175 g)
Olivenolie
1 stort bundt grønne asparges
Revet skal og saft af ½, usprøjtet citron
2 spsk. kapers
1 spsk. hakket, bred persille
2 spsk. hakket estragon
Salt og peber

Kog kartoflerne i halve i 10 min. Grillsteg laksen på skindsiden ca. 4 min. og på kødsiden ca. 2 min. eller mere. Kog asparges, hvor du har brækket de nederste ender af, og flækket resten på langs, i 1 min. i saltet vand. Hæld vandet fra og vend dem med citronskal og saft, kapers, persille, estragon, salt og peber og lidt olivenolie. Anret på toppen af fisken og giv kartoflerne til.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

FINE SKÅLE PÅ BORDET

Flot og klassisk skålesæt fra Ib Laursen i isblå.
Sættet kan købes på Familie Journal shoppen til 299 kr. (link fjernet)

Find flere opskrifter her...
Dampet lyssej med reje-sellerimousse
Lakselasagne
Laksefilet med gratineret portobello







Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.