Opskrifter

Hakkebøf med broccolisalat

Torsdag, 17. december 2015af Kristina Marckmann, Foto: Carina KrügerFoto: Carina Krüger
En god gammeldags hakkebøf smager skønt - især med bløde løg på! Her får du en opskrift med lækker broccolisalat til bøffen.

(3 pers.)

Det skal du bruge til en klassisk hakkebøf med broccolisalat

500 g hakket oksekød
3 løg
150 g bacontern
500 g broccoli
1 rødløg
50 g tørrede tranebær
2 dl syrnet fløde
1 spsk. ribsgelé
Salt og peber
1 spsk. smør

Prøv også: Hakkebøf med bearnaise

Sådan laver du en klassisk hakkebøf med broccolisalat

Form kødet til 3 bøffer og skær løgene i skiver. Steg baconternene sprøde på en pande ved høj varme, lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle og steg løgene bløde i baconfedtet.

Skyl broccolien og del toppen i mindre buketter, skræl stokken og skær den i små tern.

Hak rødløget og bland det med broccoli og tranebær.

Rør fløden med ribsgelé og smag til med salt og peber. Hæld dressingen over broccoli-blandingen og drys med ristet bacon.

Steg bøfferne i smørret ved middelhøj varme 4 min. på hver side og servér med bløde løg og broccolisalaten.

Prøv også: Hakkebøf med grov kartoffelmos og rødbeder