Herdis' sild

Sild og julefrokost er næsten to uadskillelige ord. Og om de er hvide, stegte eller med karry er jo blot en smagssag. Der får du opskriften på Herdis' sild.
Af
af Herdis Knudsen. Foto: Carina Krüger
rugbrødsmad med sild og rødløg

Det skal du bruge til Herdis’ sild:

200 g marinerede sildefileter 2 dl cremefraiche 1 tsk. fransk sennep 1 spsk. sukker 1 knsp. peber 50 g æble 50 g rødløg Karse Prøv også: 3 slags sild til julefrokosten

Sådan laver du Herdis' sild:

Skær sildefileterne i mindre stykker og rør cremefraichen med sennep, sukker og peber. Skær æblet i små tern og løget i tynde ringe. Vend æbler og sild i cremefraichedressingen og stil dem på køl i mindst to timer. Servér sildene pyntet med løg og karse. Find dit yndlings smørrebrød i galleriet nedenunder
Smørrebrød

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.