Det skal du bruge til Herdis’ sild:
200 g marinerede sildefileter
2 dl cremefraiche
1 tsk. fransk sennep
1 spsk. sukker
1 knsp. peber
50 g æble
50 g rødløg
Karse
Prøv også: 3 slags sild til julefrokosten
Sådan laver du Herdis' sild:
Skær sildefileterne i mindre stykker og rør cremefraichen med sennep, sukker og peber.
Skær æblet i små tern og løget i tynde ringe.
Vend æbler og sild i cremefraichedressingen og stil dem på køl i mindst to timer.
Servér sildene pyntet med løg og karse.
Find dit yndlings smørrebrød i galleriet nedenunder
Smørrebrød




Roastbeef med hjemmelavet remoulade
Godt og traditionelt smørrebrød til frokosten
Se opskriften her...
2 / 17








Røget hellefisk med agurk
Sprødt rugbrød fungerer rigtigt godt sammen med den salte hellefisk og de milde sød-sure agurker
Se opskriften her...
6 / 17


Sprængt oksebryst med pickles
Sæt dit eget præg på smørrebrødet med hjemmelavet pickles
Se opskriften her...
7 / 17


Gammeldags leverpostej
Leverpostej kan f.eks. bruges til at lave Dyrlægens natmad
Se opskriften her...
8 / 17




Gammel ost med fedt og sky
- ikke noget med frugt eller rød peber på ostemaden her...
Se opskriften her...
10 / 17


Tunmousse
En skøn, klassisk tunmousse kan også bruges, når der skal laves smørrebrød
Se opskriften her...
11 / 17










Hjemmelavet æggesalat
Pynt gerne smørrebrøddet med bacon, tomat og karse
Se opskriften her...
16 / 17