Italiensk bondeomelet

Nem aftensmad på 25 minutter
Af
af Redaktion

(2 pers.)
25 min.

4 æg
2 dl mælk
½ tsk. salt
1 knsp. peber
2 hakkede forårsløg
125 g champignoner
4 kogte kartofler
1 hakket fed hvidløg
1 spsk. smør
1 tsk. friskhakket timian
80 g lufttørret skinke
50 g smuldret feta

Pisk æg, mælk, salt og peber sammen i en skål. Snit forårsløgene fint og skær champignoner og kartofler i skiver. Rist forårsløg, champignon og hvidløg i smørret ved god varme, til de er gyldne. Tilsæt kartofler og timian, dæmp varmen og hæld æggemassen over. Når æggemassen netop har sat sig, lægges skiver af lufttørret skinke og feta over, giv den yderligere et par min og server med en god, blandet salat.

Madopskrift: Kristina Marckmann

Mere med æg...
Louises krydrede røræg
Vagtelæg med rejefyld


Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.