Opskrifter

Kalkun cordon bleu

Tirsdag, 17. november 2009af Redaktion
Klassisk kalkunschnitzel med skinke og ost

(2 pers.)
25 min.

2 kalkunsnitsler
1 tsk. sennep
2 skiver mellemlagret ost
2 skiver landskinke
1 sammenpisket æg
2 spsk. hvedemel
Salt og peber
1 dl rasp
Smør til stegning

Bank snitslerne ud til ½ cm's tykkelse. Smør dem med sennep og læg en skive ost og en skive skinke over, hold kanterne fri. Smør kanterne med æg, fold kødet sammen og hæft dem med tandstikker. Bland mel, salt og peber og vend kødet heri. Panér i resten af ægget og raspen. Steg cordon bleuerne i smørret ved middelstærk varme i 3-4 min. på hver side. Server med råstegte kartofler og råkost.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Klik her, hvis du vil prøve flere klassiske retter...

Prøv også...
Kalkunrullesteg med olivenfyld
Nem kalkunlasagne