Annonce

Kalkunrullesteg med olivenfyld

Fjerkræ til festmiddagen - serveret med lækker salat
Af
af Redaktion
Annonce

(6 pers.)

1 kg kalkunbryst el. overlår
1½ dl olivenpuré
2 kugler mozzarella
6 soltørrede tomater i olie
½ bdt. hakket persille
½ bdt. hakket basilikum
Salt og peber

Tilbehør
Melonsalat med små tomater, agurk og nødder


Skær kødet ud så det bliver til et stort, fladbanket rektangel. Smør olivenpuré på og læg skiver af mozzarella, strimler af tomater og hakkede krydderuter på. Rul stegen og snør den med kødsnor. Pensl med olie og gnid med salt og peber. Stil i ovnen ved 180° i 45 min. til den er gennemstegt. Server med melonsalat og flute.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Flere retter med fjerkræ...
Farseret kylling
Poussin med svamperisotto
Tandorilår med coleslaw

Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.