Opskrifter

Nem kalkunlasagne

Tirsdag, 13. oktober 2009af Redaktion
God aftensmad, der huer hele familien

(3 pers.)
15 min. + 25 min. i ovnen

400 g hakket kalkunkød
1 spsk. olie
1 hakket løg
1 fed hakket hvidløg
1 ds. flåede tomater
2 tsk. oregano
1 tsk. salt
1 knsp. peber
½ l færdig bechamelsovs (hvid sovs)
250 g lasagneplader
50 g revet ost


Svits kalkunkødet i olien sammen med løg og hvidløg. Tilsæt flåede tomater, oregano, salt og peber og lad sovsen koge igennem. Smør et ovnfast fad og læg et lag lasagneplader i bunden. Læg herpå et tyndt lag kødsovs og sidst bechamelsovs. Fortsæt skiftevis lagene til det hele er brugt og afslut med bechamelsovs. Drys lasagnen med revet ost og bag den i ovnen ved 200° i 25 min. Server med råkost.

Madopskrift: Kristina Miechels


Prøv også...
Kalkun i grøn karry med mandler
Kalkunkarbonader