Karrysuppe med sellericroutoner

25 min.(3 pers.)½knoldselleri1 spsk. olie2 tsk. salt½ tsk. peber2 fed hvidløg1 chili1 spsk. olie2 hakkede peberfrugter2 gulerødder i tern1 tsk. rød
Af
af X

25 min.
(3 pers.)

½knoldselleri
1 spsk. olie
2 tsk. salt
½ tsk. peber
2 fed hvidløg
1 chili
1 spsk. olie
2 hakkede peberfrugter
2 gulerødder i tern
1 tsk. rød karrypasta
6 dl grønsags- el. kyllingebouillon
1 ds. kokosmælk
Salt og peber


Skræl sellerien og skær den i små tern. Bland ternene med olie, salt og peber og bag dem i ovnen ved 225° i 20 min., til de er gyldne. Hak hvidløg og chili groft og svits dem i olien. Tilsæt peberfrugter, gulerødder og karrypasta og lad det svitse med i 2 min. Hæld bouillon og kokosmælk over og lad suppen koge i 10 min. Purer suppen med en stavblender og smag den til med salt og peber. Server suppen med sellericroutonerne og et stykke flute.

Opskrift: Kristina Miechels

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.