Opskrift på kartoffel-porre-suppe
(4 pers.)
650 g kartofler i tern
1 l grønsagsbouillon
2 porrer
1 spsk. smør
2 spsk. cremefraiche 18%
Salt og peber
50 g frisk spinat
1 fed hvidløg
1 tsk. citronsaft
1 dl basilikumblade
2 spsk. revet parmesanost
½ dl solsikkekerner
1 tsk. salt
1 knsp. peber
1 dl olivenolie
1 flute
Sådan laver du suppen
Kog kartoflerne møre i bouillon og purér blandingen igennem en grov sigte eller blend suppen. Skær porrerne i ringe og svits dem i smørret, til de er let gyldne. Rør porrer og cremefraiche i kartoffelsuppen og smag den til med salt og peber. Blend spinaten med hvidløg, citronsaft, basilikum, parmesanost, solsikkekerner, salt, peber og olie til en jævn pesto og smag til. Skær flutet i skiver, smør dem med pestoen og rist dem under grillen i 3-4 min. Servér suppen med friskkværnet peber og pestobrødene.
Skønne supper




Blomkålssuppe og fennikelsalat med dild og æble
En dejlig varm suppe i vinterkulden
Find opskriften her...










Kartoffel-porresuppe med persillepesto
Lækker, cremet suppe med masser af smag
Find opskriften her...


Græskarsuppe
Du kan fryse de sidste portioner og bage dem under et butterdejslåg til gæstemad
Find opskriften her...






Brunet jordskoksuppe med kylling
Skøn, velsmagende suppe - serveret med godt brød
Find opskriften her...


Gulerodssuppe med krydrede quesadillas
En god, krydret suppe med lækkert, sprødt tilbehør
Find opskriften her...












Asiatisk nuddelsuppe med blomkål og forårsløg
Skøn suppe med grønsager
Find opskriften her...








Rødbedesuppe med honning og krydderurter
Dejlig varm suppe, med en flot farve
Find opskriften her...





