Opskrifter

Kartoffelpølseomelet

Onsdag, 30. juli 2008af X
30 min.(2 pers.)4 faste kartofler, skrubbede og skåret i tern6 æg2 små stærke chorizopølser2 friske rosmarinkviste2 skalotter skåret i fine

30 min.
(2 pers.)

4 faste kartofler, skrubbede og skåret i tern
6 æg
2 små stærke chorizopølser
2 friske rosmarinkviste
2 skalotter skåret i fine skiver
Saften af 1 citron
Lidt olivenolie
Bredbladet persille


Kog kartoflerne, til de er møre (ca. 10 min.). Pisk æggene sammen med salt og peber. Kom chorizo i en pande i små stykker. Når der kommer fedt ud, hældes kartoflerne ved. Når de er lysebrune, kommer rosmarinen ved og til sidst hældes æggemassen ved. Det pakkes med alufolie og småsteger i 10-15 min., til det er gennemfast. Løgene marineres i citronsaften med lidt salt, peber og persille, og det hældes over æggeretten, når den er færdig.

Opskrift: Helle Brønnum Carlsen