Opskrifter

Köfte- og tzatzikiruller

Tirsdag, 10. juni 2014af Kristina Marckmann, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Nem aftensmad med lidt sydlandsk inspiration

Opskrift på köfte- og tzatzikiruller

(4 pers.)

Köfte
2 skiver hvidt brød
1 dl vand
400 g hakket lammekød
1 revet løg
1 fed presset hvidløg
2 spsk. hakket persille
1 æg
1 tsk. salt
1 knsp. peber
2 spsk. durum
Smør til stegning

Tzatziki
1 agurk
1 spsk. salt
2 dl drænet yoghurt
2 fed presset hvidløg
Peber

8 fladbrød
½ salathoved
150 g cherrytomater

Fremgangsmåde til köfte- og tzatzikiruller

Populære madopskrifter på familiejournal.dk

Muffins i massevis 15 gode opskrifter på svinemørbrad Aftensmad på 15-20 minutter (20 gode opskrifter)

Skær skorperne af brødet og udblød det i vandet. Bland kødet med udblødt brød, løg, hvidløg, persille, æg, salt og peber til en ensartet fars. Form små kødboller af farsen og tril dem i melet. Steg kødbollerne i smørret, til de er gyldne, ved middelhøj varme. Riv agurken groft og drys med salt. Pres vandet fra agurken og bland den med yoghurt, hvidløg og peber. Lun fladbrødene og servér dem med köfte, tzatziki, salat og tomat.











Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!

Kun 20,- per stk.