Kogt skinke med dildsovs
25 min. + 20 min. i ovnen
(2 pers.)
300 g kogt skinke i skiver
500 g kartofler
1/2 løg
1 spsk. smør
1 tsk. brun farin
2 spsk. mel
2 dl mælk
1 tsk. dijonsennep
1 bdt. klippet dild
Salt og peber
1 dl mælk
1/2 tsk. salt
1 knsp. peber
Karotter
Kog kartoflerne møre i vand uden salt. Skær løget i fine tern og svits dem let i smørret. Tilsæt brun farin, og når den er smeltet, røres melet i. Rør mælken i og lad sovsen koge. Tilsæt sennep og dild og smag til med salt og peber. Mos de kogte kartofler med mælk, salt og peber. Fordel mosen på skinkeskiverne og fold dem omkring. Læg skinkerullerne i et ovnfast fad og hæld sovsen over. Bag skinkerullerne i ovnen ved 200° i 15 min. og server med dampede karotter.
Opskrift: Kristina Miechels