Opskrifter

Krebinetter med stuvede rodfrugter

Tirsdag, 27. januar 2015af X
25 min.(3 pers.)500 g hakket kalv/flæsk1 æg1 dl rugmel1 tsk. salt½ tsk. peberOlie til stegning3 gulerødder1 persillerod½ knoldselleri7 dl mælk2 spsk.

25 min.
(3 pers.)

500 g hakket kalv/flæsk
1 æg
1 dl rugmel
1 tsk. salt
½ tsk. peber
Olie til stegning
3 gulerødder
1 persillerod
½ knoldselleri
7 dl mælk
2 spsk. mel
½ dl vand
2 spsk. hakkede kapers
½ tsk. peber


Form kødet til krebinetter og paner dem i æg og rugmel blandet med salt og peber. Skræl rodfrugterne og skær dem i tern på 1 x 1 cm. Kog mælken op i en tykbundet gryde og tilsæt rodfrugterne. Kog dem ved svag varme og under låg i 15 min., rør jævnligt. Steg krebinetterne i olien til de er gennemstegte, ca. 6 min. på hver side. Ryst mel og vand sammen til en jævning og rør den i den kogende mælk. Kog stuvningen igennem, tilsæt kapers og smag til med peber. Server med kogte kartofler.

Opskrift: Kristina Miechels