Opskrifter

Krydret kyllingespid

Søndag, 19. januar 2014af Redaktion
De mindste vil uden tvivl blive begejstrede for de lækre kyllingespid!

Ingredienser til krydret kyllingespid

(4 pers.)

700 g kyllingeinderfilét
2 spsk. citronsaft
2 spsk. olivenolie
2 fed hvidløg
½ spsk. groft salt
1 tsk. kommen
1 tsk. koriander
2 tsk. paprika
1 tsk. timian
2 sk. toastbrød

Tilbehør
Rissalat

Fremgangsmåde til krydret kyllingespid

Dryp kyllingefiléterne med citronsaft og olie. Blend hvidløg, krydderier og brød til en ensartet krydderiblanding. Fordel krydderiblandingen på kødet og lad det gerne trække på køl i ½-1 time. Sæt kyllingefiléterne på spid og steg dem ved middelhøjvarme 2 min. på hver side. Servér med en god rissalat.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Kylling i gryde
Kylling i tomatchili


Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop