Kyllingeburger med guacamole og lime

Byt den klassiske oksekøds-burger ud med denne lækre sag. Vi har anvendt inderfilet men kan også laves med alm. kyllingefilet. Dog tager stegning så længere tid.
Af
Af Kristina Marckmann
20 min
2 personer
Kyllingeburger med guacamole :
260 g kyllingeinderfileter (fordi de er hurtige at stege og ikke skal skæres i skiver)
Salt og peber
Olie til stegning
1 avocado
1 spsk. limesaft
1 fed hvidløg
1 spsk. cremefraiche
2 grove burgerboller
4 salatblade
10 sk. agurk
2 tomater

Fremgangsmåde:

  1. Krydr kyllingen med salt og peber og steg fileterne i olien, til de er gyldne.
  2. Halvér avocadoen, fjern stenen og tag kødet ud.
  3. Mos avocadokødet med limesaft, presset hvidløg og cremefraiche og smag guacamolen til med salt og peber.
  4. Lun bollerne, flæk dem og smør dem med guacamolen.
  5. Fyld burgerbollen med et salatblad, kyllingefilet, agurk- og tomatskiver.


Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.