Opskrifter

Kyllingefilet i tomat med mozzarella

Lørdag, 7. juli 2012af Redaktion
Kyllingefilet med masser af smag

(2 pers.)

250 g kyllinge-inderfilet
1 spsk. olivenolie
1 løg
1 håndfuld bredbladet persille 3 tomater
1 spsk. friskhakket oregano
50 g kogt, røget skinke
125 g mozzarella
½ tsk. salt
Groftkværnet peber
½ dl vand
2 spsk. balsamico

Tilbehør
3 dl bulgur el. perlespelt

TIP

I stedet for mozzarella kan du bruge de små øreformede orrechietto.

Pil løget og skær det i skiver. Skær tomaterne i mindre stykker. Hak persille, oregano og skinke groft. Hæld væden fra mozzarellaen. Steg kyllingefilet i olie 5-6 min. på en pande og krydr med salt og peber. Tilsæt tomater og løg og steg 2-3 min. Hæld vand og balsamico ved og lad det koge op. Smag til med salt. Vend mozzarella i og drys persille og oregano over.
Tilbered bulgur eller perlespelt efter opskriften på posen og server den til.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen

RIVEJERN TIL DET MODERNE KØKKEN

Smart multi-rivejern, der er supernemt at bruge. Rivejernet har flere funktioner, så du kan rive og mose. Pris: 349 - kan købes i Familie Journal Shoppen

Find flere opskrifter her...
Sojakylling og avocadosalat
Sommerkylling i gryde
Salad nicoise








Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop