Opskrift på lækker asiatisk kålsalat med nudler
Denne skønne kålsalat med nudler er en skøn salat som tilbehør til aftensmaden. Den er både sprød og smagfuld, hvilket giver en dejlig friskhed til måltidet.
Af
Af: Gitte Heidi Rasmussen. Foto: Betina Hastoft

Foto: Stine Christiansen.
Annonce
30 min
2 personer
Ingredienser:
200 g spidskål
100 g rosenkål
75 g frisk grønkål
100 g kinaradise
1 lille rødløg
1frisk rød chili
100 g fuldkornsnudler
Dressing:
1 spsk. limesaft
1 spsk. fiskesauce
2 spsk. sød chilisauce
1 spsk. sesamolie
Til servering:
1 håndfuld frisk koriander
1 tsk. sesamfrø
Fremgangsmåde:
- Skyl og hak de 3 slags kål fint.
- Skræl kinaradisen, og høvl den i lange, tynde strimler med en tyndskræller.
- Pil rødløget, og skær det i tynde skiver.
- Skyl chilien, og hak den groft.
- Kog nudlerne efter pakkens anvisning, og skyl dem i koldt vand.
- Lad dem afdryppe i en sigte.
Dressing:
- Rør limesaft, fiskesauce, chilisauce og sesamolie sammen til en dressing i en skål.
- Skyl og pluk koriander.
- Vend nudler, grøntsager og dressing sammen, og top med koriander og sesamfrø.

Forretter & Tilbehør
Opskrift på ristet blomkål med sød klementindressing
Annonce








