Pasta med ovnbagte grøntsager og røget laks

Her får du et alternativ til den klassiske pastasalat med bagte grøntsager, mens den til slut toppes med røget laks.
Af
af Helle Brønnum Carlsen
Pasta med ovnbagte grøntsager og røget laks
50 min
2 personer
Pastasalat med røget laks
100 g røget laks
1 spsk. olivenolie
2 gulerødder, skrællet og skåret i skiver
1 løg, hakket
1 rød peberfrugt skåret i store tern
1 fennikel skåret i smalle både
125 g pasta - gerne de helt små risoni, der ligner pinjekerner
½ dl hakkede krydderurter
150 g småbladet spinat
2 spsk. lys vineddike

Fremgangsmåde

  1. Klargør løg, gulerødder, rød peber og fennikel og kom i et ovnfast fad og vend med olie, salt og peber.
  2. Stil fadet i ovnen ved 180° i 30 min.
  3. Kog pastaen i henhold til pakken.
  4. Bland den kogte pasta med de ovnstegte grøntsager.
  5. Kom spinat, krydderurter og laks ved og dryp med vineddike.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.