Opskrifter

Lammeragout

Onsdag, 10. september 2008af X
15 min. + 40 min. i gryde(2 pers.)300 g lammekød i ternOlie til stegning1 hakket løg2 hakkede fed hvidløg1 tsk. paprika2 dl rødvin2 dl bouillon500 g

15 min. + 40 min. i gryde
(2 pers.)

300 g lammekød i tern
Olie til stegning
1 hakket løg
2 hakkede fed hvidløg
1 tsk. paprika
2 dl rødvin
2 dl bouillon
500 g vinterkartofler
2 gulerødder
½ dl fløde
2 dl ærter
Salt og peber
Persille

Svits løg og hvidløg i lidt olie, til de er klare. Tilsæt kødet sammen med paprikaen og brun det af. Hæld bouillon og rødvin ved kødet og lad det hele simre i 20 min. Skær kartoflerne i tern og gulerødderne i skiver. Kom kartofler og gulerødder ned til kødet og lad det simre i yderligere 20 min. Tilsæt fløde og ærter og kog retten igennem. Smag til med salt og peber og server retten drysset med persille.

Opskrift: Kristina Miechels