Opskrifter

Majskylling med majsbrød og coleslaw

Tirsdag, 20. september 2011af Redaktion
Super ret til 4 personer

(4 pers.)

1 hel majskylling
½ dl majsgryn
1 tsk. cayennepeber
1½tsk. salt
1 knsp. peber
1 tsk. paprika

Majsbrød
100 g majsmel
60 g mel
½ tsk. salt
½ tsk. bagepulver
½ tsk. natron
2 tsk. sukker
1 æg
1¾ dl yoghurt
1 spsk. smeltet smør
Olie til pensling

Coleslaw
1 dl mayonnaise
½ dl yoghurt
2 spsk. hvidvinseddike
2 tsk. sukker
Salt og peber
300 g hvidkål
4 gulerødder
1 forårsløg

Del kyllingen i 8 stykker. Bland majsgryn med cayennepeber, salt, peber og paprika og vend kyllingestykkerne heri. Læg kyllingestykkerne på en bageplade med bagepapir og stil det i ovnen ved 200° i 50 min. Bland de to typer mel med salt, bagepulver, natron og sukker og pisk æggene med yoghurt og smeltet smør. Rør æggemassen i melblandingen og pisk, til dejen er glat og ensartet. Pensl 4 portionsforme med olien, kom dejen i og bag dem sammen med kyllingen i 25 min. Bland dressingen af mayonnaise, yoghurt, eddike, sukker, salt og peber. Riv hvidkål og gulerødder og snit forårsløget fint. Bland gulerødder, hvidkål og forårsløg og hæld dressingen over. Server kyllingen med de lune majsbrød og coleslaw.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Godt redskab til grønsagerne

Börner mandolinjern skærer i skiver, tern og julienne i flere forskellige tykkelser og bredder. Fås for 199 kr. i shoppen

Find flere opskrifter her...
Lynstegt kylling med peanuts
Fisk med bønnerisotto
Coq au vin på kyllingefilet

Få ideér til hurtig aftensmad på de travle hverdage her...




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop