Opskrifter

Matjesfileter med æggesalat

Fredag, 26. september 2008af Redaktion
(6 pers.)2 ds. el. glas matjesfileter3 æg1 lille bakke karse2 spsk. kapers1 tsk. karry1½ dl cremefraiche½ tsk. sennepSalt og peber,rugbrødTag

(6 pers.)

2 ds. el. glas matjesfileter
3 æg
1 lille bakke karse
2 spsk. kapers
1 tsk. karry
1½ dl cremefraiche
½ tsk. sennep
Salt og peber,
rugbrød


Tag matjesfilet op af glas eller dåse og skær i pæne store stykker. Æggene koges i 8-10 min. og hakkes groft. Cremefraiche røres med karry, sennep, salt og peber. Æggene overhældes med dressing og lægges på rugbrød med stykker af sild over. Karsen hældes rundhåndet over.

Opskrift: Helle Brønnum Carlsen