Opskrifter

Medisterpande

Lørdag, 14. januar 2012af Redaktion
Ugens klassiske ret

(3 pers.)
20 min. + 35 min. i ovnen

500 g medister
300 g grønkål
500 g kartofler
3 gulerødder
1 hakket løg
3 stilke timian
1 tsk. salt
½ tsk. friskkværnet peber
1 ds. flåede tomater
2 dl bouillon

Tilbehør
Sennep og rødbeder

Rip grønkålen af stokken og skær den i strimler. Skræl kartofler og gulerødder og skær dem i tern. Hæld grønsagerne i et ovnfast fad sammen med løg, timian, salt og peber. Hæld bouillon og de flåede tomater over. Læg medisteren over grønsagerne og stil fadet i ovnen ved 200° i 35 min. Server med sennep og syltede rødbeder.

Madopskrift: Kristina Marckmann

KØKKENVÆGT MED KALORIEBEREGNER

Praktisk kalorievægt til hjælp for det daglige kostindtag.
Vægten koster 249 kr. og kan købes i Familie Journal Shoppen

Find flere opskrifter her...
Grillet svinekød i krydret sovs
Pølser med selleri-kartoffelgratin
Wienerpølser med varm kartoffelsalat









Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop