Grillet svinekød i krydret sovs

En dejlig, lidt krydret ret
Af
af Redaktion

(4 pers.)

600 g sautéstykker af svinefilet
Salt og peber
3 spsk. sesamolie
3 løg
3 fed hvidløg
2 cm ingefær
250 g cherrytomater
½ blomkål
200 g grønne bønner

Drys kødet med salt og peber. Steg dem 1 min. på en varm slip let-grillpande. Tag dem op og hæld lidt olie på panden og sautér de hakkede løg, hakkede hvidløg, fintrevet ingefær og små tern af tomater, til det vander lidt ud. Kom lidt vand ved. Kom små buketter af kål og skråt skårne bønner i og kog, til de er sprødmøre. Kom kødet i og varm igennem.
Server straks.
Tip: Server ristede jordnødder og ristede, kogte bønner som snack eller tilbehør.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Mere mad fra de varme lande...


Mild, krydret fisk


Tomatsalat med
peanutdressing


Krydret risotto










KØKKENVÆGT MED KALORIEBEREGNER

Praktisk kalorievægt til hjælp for det daglige kostindtag.
Vægten koster 249 kr. og kan købes i Familie Journal Shoppen (link fjernet)














Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.