Opskrifter
Smagfuld mørbradgryde med auberginer og Ajvar
Onsdag, 22. januar 2014Opdateret 5. majaf Kristina Marckmann
Denne mørbradgryde med auberginer er en nem og hurtig gryderet til en hverdagsaften. Især er mørbradgryden lækker på en kold aften.

25 min
3 personer
Mørbradgryde
1 mørbrad
1 spsk. smør
Salt og peber
1 aubergine
1 spsk. olie
1 rødløg
1 courgette
100 g gulerod
2 stilke bladselleri
2 dl Ajvar (peberfrugtsauce)
1 dl vand
1 bdt. persille
Tilbehør
Kogte ris
Fremgangsmåde
- Skær mørbraden i 2 cm tykke skiver og bank dem let flade.
- Brun bøfferne i smørret og krydr med salt og peber.
- Skær auberginen i 2 x 2 cm store tern og rist dem gyldne i olien ved høj varme.
- Hak løg, courgetter, gulerod og selleri og bland dem med auberginerne.
- Tilsæt mørbradbøffer, Ajvar og vand og lad retten småsimre under låg i 15 min.
- Servér med kogte ris og et drys af hakket persille.

Hovedretter
Svinemørbrad med nudler og kokos

Sund mad
Sund svinemørbrad med rosenkål og fennikel