Opskrifter

Mørksej med grønkål

Onsdag, 10. september 2008af X
20 min.(2 pers.)300 g mørksej1 spsk. rugmel1 tsk. salt1 knsp. peber1 spsk. olie400 g frisk grønkål (300 g frossen)2 fed hvidløg1 rødløg1 spsk. olie2

20 min.
(2 pers.)

300 g mørksej
1 spsk. rugmel
1 tsk. salt
1 knsp. peber
1 spsk. olie
400 g frisk grønkål (300 g frossen)
2 fed hvidløg
1 rødløg
1 spsk. olie
2 tomater
1 spsk. citronsaft
1 tsk. salt
1 knsp. peber


Skær sejen i mindre stykker uden ben og vend dem i rugmel blandet med salt og peber. Steg stykkerne på panden, til de er gyldne og faste. Befri grønkålen for de grove ribber og skyl den grundigt. Blancher bladene i kogende vand, lad dem dryppe af i et dørslag og hak dem. Skær hvidløg og rødløg i fine tern og svits dem i olien. Lad den hakkede grønkål svitse med et par min. og tilsæt tomaterne skåret i fine tern. Smag til med citronsaft, salt og peber og server straks.

Opskrift: Kristina Miechels