Nem hverdagsmad: Kyllingelasagne med spinat

Denne kyllingelasagne med spinat er en god variation til den klassiske lasagne. Retten indeholder saftige kyllingestykker, cremet sauce, gulerødder og spinat. Velbekomme!
Af
Af Line Holt Nielsen. Foto: Betina Hastoft.

Opskrift på kyllingelasagne med spinat:

4 pers. – 60 min.

Ingredienser:

  • 400 g kyllingebrystfilet
  • 2 rødløg
  • 500 g gulerødder
  • 200 g spinat fra frost
  • Olivenolie til stegning
  • 1 spsk. grøn karrypasta
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 dl vand
  • 1 limefrugt
  • Salt og peber
  • 200 g friske lasagneplader
  • 120 g revet mozzarella

Til servering:

  • Blandet grøn salat
  • Bredbladet persille

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 200°.

Skær kyllingekødet i mundrette stykker.

Rist olivenolie og karrypasta i en gryde i et par minutter ved høj varme. Sautér finthakkede rødløg i karryblandingen, uden at det tager farve.

Brun ­kyllingekødet på panden, til alle stykkerne akkurat har fået skorpe.

Tø spinaten op. Kram den fri for overskydende væske, og vend den i gryden sammen med revne gulerødder. Steg i et par minutter, og hæld kokosmælk og vand over. Lad retten simre i 5 minutter under låg. Tilsæt friskpresset limesaft, salt og peber.

Læg lasagnen sammen i et egnet fad, så der bliver 3 lag lasagne­plader med i alt 4 lag kyllingefyld i bunden, mellem og øverst.

Drys mozzarella over, og bag lasagnen i ovnen i 20-25 minutter.

Servér med friske salatblade vendt med hakket persille.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.