Opskrifter

Ørred med spidskål og brøndkarsesovs

Tirsdag, 5. juni 2012af Redaktion
Ugens supernemme ret

(2 pers.)
30 min.

2 ørredfiléter
Olie
Salt og peber
100 g brøndkarse
100 g tyk yoghurt
2 spsk. kapers
½ citron
1 lille spidskål i kvarte

Skær stokken af spidskålen og damp den i let saltet vand 6-8 min. under låg. Læg ørredfiléterne på bagepapir med lidt olie, salt og peber. Luk bagepapiret sammen om fiskene og sæt de to fiskepakker i ovnen ved 180° i 10 min. Blend brøndkarse med yoghurt og smag til med salt og peber. Kom kapers og citronsaft i saucen. Server den dampede fisk med spidskål og kryddersaucen til.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

RIVEJERN TIL DET MODERNE KØKKEN

Smart multi-rivejern, der er supernemt at bruge. Rivejernet har flere funktioner, så du kan rive og mose. Pris: 349 - kan købes i Familie Journal Shoppen

Find flere opskrifter her...
Laks med kapers og dild
Krebsedeller med rodsalat
Stegt rødspætte med persillesovs








Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop