Bagt ørred i ovn med spidskål og brøndkarsesovs

Her får du et supernemt alternativ til at få mere fisk på bordet. I opskriften er ørreden bagt i en pakke af bagepapir for at gøre den saftig og mør.
Af
af Helle Brønnum Carlsen
Bagt ørred i ovn med spidskål og brøndkarsesovs
20 min
2 personer
Bagt ørred med spidskål og brøndkarsesovs
2 ørredfiléter
Olie
Salt og peber
100 g brøndkarse
100 g tyk yoghurt
2 spsk. kapers
½ citron
1 lille spidskål i kvarte

Fremgangsmåde

  1. Skær stokken af spidskålen og damp den i let saltet vand 6-8 min. under låg.
  2. Læg ørredfiléterne på bagepapir med lidt olie, salt og peber.
  3. Luk bagepapiret sammen om fiskene og sæt de to fiskepakker i ovnen ved 180° i 10 min.
  4. Blend brøndkarse med yoghurt og smag til med salt og peber.
  5. Kom kapers og citronsaft i saucen.
  6. Server den dampede fisk med spidskål og kryddersaucen til.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.