Opskrifter

Påskekylling

Onsdag, 20. april 2011af Redaktion
Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Elisabeth Andersen fra Løgstør. Se hendes opskrift på påskekylling her

(6 pers.)

Påskekylling på middagsbordet

1 kg kyllingefileter
2 tsk. tan-doorikrydderi
Salt og peber
1 spsk. olie
2 røde peberfrugter
1 ds. ferskner
½ tsk. karry
2 hakkede løg
5 dl piskefløde

Krydr kyllingefileterne med tandoorikrydderi, salt og peber og brun dem i olien på begge sider. Skær peberfrugter og ferskener i mindre stykker og læg dem i et ovnfast fad sammen med kyllingefileterne. Svits karry og løg et par min., hæld ferskensaft og fløde ved og giv det et opkog. Smag sovsen til og hæld den ved kyllingerne. Lad retten stege færdig i ovnen ved 180° i 30 min. og server med kogte ris eller kartofler.

Madopskrift: Elisabeth Andersen

FINE SKÅLE PÅ BORDET

Flot og klassisk skålesæt fra Ib Laursen i isblå.
Sættet kan købes på Familie Journal shoppen til 299 kr.

Find flere opskrifter her...
Kylling i hvidvin
Kylling med bulgursalat
Kylling i kål

Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop