Saftig kylling med hjemmelavet cremet rosenkålspuré
Selvom det ikke er alle, der er lige vilde med rosenkål, så smager denne cremede version superlækkert - og så er den tilmed nem at lave!
Af
af Helle Brønnum Carlsen

30 min
2 personer
Kyllingebrystfilet
2 stk. kyllingebrystfilet
Salt og peber
1 spsk. olivenolie
2 kviste timian
Revet skal af ½, usprøjtet citron
2 fed hakket hvidløg
Rosenkålspuré
300 g rosenkål
Salt og peber
Tilbehør
Kogt vildrisblanding
Fremgangsmåde
- Gnid kyllingestykkerne med salt og peber og brun dem på pande.
- Skru ned for varmen og tilsæt timian, citronskal og hakket hvidløg.
- Kom vand ved og lad det simre i 12 min.
- Tag de yderste blade af rosenkålen og gem dem. Kog det indre i kvarte.
- Kom de kogte kål i en blender og blend til en creme.
- Kom bladene op i skyen til kyllingen.
- Server kyllingen med den purerede kål og en kogt vildrisblanding.

Hovedretter
Teriyakikylling med kål

Hovedretter