Saftig kylling med hjemmelavet cremet rosenkålspuré
Selvom det ikke er alle, der er lige vilde med rosenkål, så smager denne cremede version superlækkert - og så er den tilmed nem at lave!
 Af 
af Helle Brønnum Carlsen

Foto: Jette M. Vesterager
Annonce
30 min
2 personer
Kyllingebrystfilet
2 stk. kyllingebrystfilet
Salt og peber
1 spsk. olivenolie
2 kviste timian
Revet skal af ½, usprøjtet citron
2 fed hakket hvidløg
Rosenkålspuré
300 g rosenkål
Salt og peber
Tilbehør
Kogt vildrisblanding
Fremgangsmåde
- Gnid kyllingestykkerne med salt og peber og brun dem på pande.
 - Skru ned for varmen og tilsæt timian, citronskal og hakket hvidløg.
 - Kom vand ved og lad det simre i 12 min.
 - Tag de yderste blade af rosenkålen og gem dem. Kog det indre i kvarte.
 - Kom de kogte kål i en blender og blend til en creme.
 - Kom bladene op i skyen til kyllingen.
 - Server kyllingen med den purerede kål og en kogt vildrisblanding.
 

Hovedretter
Teriyakikylling med kål

Hovedretter
Rosenkålsgratin med ost
Annonce








