Pasta med kylling og bønner

Super nem middag til de travle dage
Af
af Redaktion

(3 pers.)
15 min.

320 g kyllingebrystfileter
1 hakket løg
1 fed hvidløg
1 spsk. olie
1 ds. flået tomat
10-15 friske basilikumblade
2 tsk. salt
1 knsp. peber
200 g bønner (frost)
350 g frisk pasta
Friskrevet parmesan

Skær kyllingefileterne i tern og svits dem i olien sammen med løg og hvidløg. Tilsæt tomater, hakket basilikum, salt og peber og lad det småsimre ca. 5 min. Skær bønnerne i mindre stykker, kom dem ned til kyllingen og lad det simre videre i yderligere 5 min. Kog pastaen i letsaltet vand i 3 min. og hæld vandet fra. Kom sovsen over pastaen og server med groft brød og friskrevet parmesan.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Flere pastaretter...
Pasta med kylling og artiskokker
Pasta med ragout af svinekød
Pasta med kantareller og dildpesto




Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.