Pitabrød med falafel

Hurtig og lækker mad til en travl hverdag
Af
af X

Ingredienser til pizzabrød med falafel

(Pizzabrød med falafel til 2 pers. 20 min.)

2 skiver toastbrød
1 æg
220 g udblødte kikærter (el. 1 ds.)
1 tsk. salt
1 tsk. stødt kommen
2 fed hvidløg
1 spsk. limesaft
1 spsk. hakket persille
1 spsk. hakket koriander
Olie til stegning
3 tomater
½ agurk
1 spsk. hakket salatløg
2 spsk. hakket persille
1 spsk. olivenolie
1 spsk. limesaft
Salt og peber

Fremgangsmåde til pizzabrød med falafel

Skær brødet i tern, kom dem i en skål og hæld ægget over. Blend kikærterne med salt, kommen, hvidløg og limesaft til en grynet masse. Bland kikærtemassen med brødet og de hakkede krydderurter. Form kikærtefarsen til små boller og steg dem gyldne i olien. Rens tomater og agurk for kerner, skær dem i små tern og bland dem med løg, persille, olivenolie og limesaft og smag til med salt og peber. Server dine falafel med pitabrød og cremefraiche.

Opskrift: Kristina Miechels

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.